Välkommen till Hyacintens förskola

Hyacinten är en förskola i Hagaområdet där vi arbetar projektinriktat med temat hållbar utveckling. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt. "Det händer på Haga nu och här. Vi lyssnar, leker och lär"

Syftet med bloggen är att visa upp vår pedagogiska verksamhet, främst för föräldrar men även för andra personer som är intresserade av vad som händer i förskolan.Vårt syfte är även att ge föräldrar mer insyn i förskolans verksamhet.

fredag 3 november 2017

Besök på naturarium

Denna vecka har vi varit på öppet hus hos Naturskyddsföreningens naturarium. Där fick vi ta del av deras samling på både djur, insekter och ägg! Barnen verkade tycka att det var mycket spännande att gå omkring få se djuren på så nära håll, för vad stora de var!

Vi såg flera djur och fåglar som vi kände igen sen tidigare, men vi fick också se nya djur som vi fick ny kunskap om. Särskilt spännande var havsörnen tyckte barnen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar