Välkommen till Hyacintens förskola

Hyacinten är en förskola i Hagaområdet där vi arbetar projektinriktat med temat hållbar utveckling. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt. "Det händer på Haga nu och här. Vi lyssnar, leker och lär"

Syftet med bloggen är att visa upp vår pedagogiska verksamhet, främst för föräldrar men även för andra personer som är intresserade av vad som händer i förskolan.Vårt syfte är även att ge föräldrar mer insyn i förskolans verksamhet.

tisdag 13 juni 2017

MÅLNING PÅ GÅRDEN


Det har nu gått några veckor sen vi släppte ut våra tistelfjärilar i det fria. Barnen pratar ofta om  fjärilarna och tittar gärna på olika fjärilar i våra insektsböcker. De har ju så härliga färger och mönster!

Idag skapade vi mönster genom att använda kulor när vi målade.Vi tittade först på bilderna som vi har tagit på tistelfjärilarna och använde de färger vi såg på dess vingar. Sedan droppade vi lite färg på pappret och började att rulla runt kulan i lådan. Det vart en härlig aktvitet med mycket skratt och många härliga mönster!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar