Välkommen till Hyacintens förskola

Hyacinten är en förskola i Hagaområdet där vi arbetar projektinriktat med temat hållbar utveckling. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt. "Det händer på Haga nu och här. Vi lyssnar, leker och lär"

Syftet med bloggen är att visa upp vår pedagogiska verksamhet, främst för föräldrar men även för andra personer som är intresserade av vad som händer i förskolan.Vårt syfte är även att ge föräldrar mer insyn i förskolans verksamhet.

torsdag 22 juni 2017

Hälsning från Tina Nilsson

Hej alla föräldrar på Haga!


Jag vill passa på att tacka för ännu en härlig termin på Haga förskolor och jag tackar ju även för mig och min tid här på Haga förskolor. I sommar så går jag på föräldraledighet och ni kommer att möta en ny förskolechef till hösten. Vi har haft en lärorik och händelserik termin på våra förskolor både i projekt och annat arbete på förskolan. Till hösten kommer vi fortsätta att arbeta med Vårt Jordklot som projekt, det finns så mycket kvar att lära och göra när det gäller arbetet för en hållbar framtid.
Bloggen tar nu ett sommaruppehåll men startar åter igen vecka 33.
Vi på Haga önskar er en underbar sommar. Hoppas ni får massa sol och värme och tid för återhämtning J
Mvh

Tina Nilsson, förskolechef Haga förskolor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar