Välkommen till Hyacintens förskola

Hyacinten är en förskola i Hagaområdet där vi arbetar projektinriktat med temat hållbar utveckling. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt. "Det händer på Haga nu och här. Vi lyssnar, leker och lär"

Syftet med bloggen är att visa upp vår pedagogiska verksamhet, främst för föräldrar men även för andra personer som är intresserade av vad som händer i förskolan.Vårt syfte är även att ge föräldrar mer insyn i förskolans verksamhet.

torsdag 4 maj 2017

ODLING PÅ GÅRDEM

Äntligen har vårsolen tittat fram och vi har haft varma sköna dagar ute i  vårt uterum! Barnen har visat intresse för frön och dess växtprocess. Flera av barnen har samlat eller tagit med sig frön från grönsaker och frukt som de sedan satt ner i krukor inomhus.

Nu när värmen och solen kom passade vi på att så morötter i våra pallkragar som vi har i vårt uterum! Barnen samlades runt pallkragarna för att strö morotsfrön i skårorna och flera barn stod med vattenkannan i sin hand, redo att börja vattna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar