Välkommen till Hyacintens förskola

Hyacinten är en förskola i Hagaområdet där vi arbetar projektinriktat med temat hållbar utveckling. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt. "Det händer på Haga nu och här. Vi lyssnar, leker och lär"

Syftet med bloggen är att visa upp vår pedagogiska verksamhet, främst för föräldrar men även för andra personer som är intresserade av vad som händer i förskolan.Vårt syfte är även att ge föräldrar mer insyn i förskolans verksamhet.

torsdag 18 maj 2017

FÖRSKOLANS DAG

Idag var det förskolans dag och det tyckte vi skulle firas lite extra! Vi dekorerade gården med ballonger och flaggor. Vädret bjöd även på strålande sol och vi samlades ute i det gröna gräset för att sjunga och hurra för vår förskola! Efter det bjöds det även på fruktsallad och lite vaniljglass!

När vi sjungit och ätit klart stannade vi kvar ute på gården för lek och kreativitet. De barn som ville fick välja att måla . På borden stod maskrosor i vaser som barnen plockat vi och prövade att måla av de härliga maskrosorna som också pryder våran gård just nu. Papperna fylldes med härliga maskrosor i olika form och storlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar