Välkommen till Hyacintens förskola

Hyacinten är en förskola i Hagaområdet där vi arbetar projektinriktat med temat hållbar utveckling. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt. "Det händer på Haga nu och här. Vi lyssnar, leker och lär"

Syftet med bloggen är att visa upp vår pedagogiska verksamhet, främst för föräldrar men även för andra personer som är intresserade av vad som händer i förskolan.Vårt syfte är även att ge föräldrar mer insyn i förskolans verksamhet.

onsdag 1 februari 2017

Projektet vid kullen

Den här veckan har vi arbetat mycket med vårt projekt på olika sätt. Förra vecka var vi på utflykt till vår kulle som vanligt. Vi hittade is som barnen tyckte att det var kul att halka på. Sedan filmade vi barnen vid några tillfällen, som vi tittade på denna vecka genom projektorn. Barnen tyckte att det var jättespännande att titta på sig själva när de sprang upp och ner för kullen.Vi påbörjade även arbetet med vår lilla kulle här på Hyacinten. Tanken är att vi ska bygga kullen i pair mache, för att synliggöra vårt projekt även här på förskolan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar