Välkommen till Hyacintens förskola

Hyacinten är en förskola i Hagaområdet där vi arbetar projektinriktat med temat hållbar utveckling. Vi vill välkomna dig till en förskola med framtidstro där alla får vara delaktiga och känna tillit till varandra, och tillsammans hitta glädjen i vårt utforskande arbetssätt. "Det händer på Haga nu och här. Vi lyssnar, leker och lär"

Syftet med bloggen är att visa upp vår pedagogiska verksamhet, främst för föräldrar men även för andra personer som är intresserade av vad som händer i förskolan.Vårt syfte är även att ge föräldrar mer insyn i förskolans verksamhet.

torsdag 19 januari 2017

Ny termin!

Nu har en ny spännande termin börjat. Det är så kul att få träffa varandra igen efter jul- och nyårsledigheten. Vi har haft besök Amela som är ateljerista. Hon har mycket kunskaper och idéer kring hur man kan få vårat projekt att synas på olika sätt i rummen. Hon kom också med förslaget att röda sidan ska få en tydligare bygghörna, vilket vi har gjort i ordning vid röda mattan. Med barnen har vi målat en grön lund, med en kulle som ska sitta i Pippirummet.
Kom gärna in och titta!

 
Titta, kladdigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar